Als ondernemer ben je steeds op zoek naar werknemers met de juiste attitude. De jobcoaches streven hier dan ook optimaal naar bij de begeleiding van onze kandidaten in de verschillende projecten. De kandidaten krijgen geen specifieke opleiding voor één specifiek vak maar weten wel hoe ze zich moeten opstellen naar hun toekomstige werkgever en versterken hun eigen intrinsieke talenten. 

De projecten waar we op dit moment kandidaten in begeleiden zijn: 

WIJ3

We versterken in dit project de competenties van  426 jongeren  zodat ze hun talenten ten volle kunnen benutten op de arbeidsmarkt. De werkgever kan beroep doen op een aantal interessante tewerkstellingsmogelijkheden, die besproken kunnen worden bij een kennismakingsgesprek tussen de werkgever, de kandidaat en de BLM coach.

O³-project Tijdelijke WerkErvaring (TWE)

In dit project begeleiden we 189 werkzoekenden naar tewerkstelling in het normaal economisch circuit via o.a. tijdelijke werkervaringsstages (WES), waar de kandidaten ervaring kunnen opdoen gedurende maximum 6 maanden. Dit is een aantrekkelijke stage voor zowel de werkgever, als de kandidaat.

 Je vindt een overzicht van alle kandidaten met hun CV's op onze CV DATABANK. Heb je een match gevonden met je bedrijf, aarzel dan niet om ons te contacteren!